Rólunk

Kedves Látogatónk!

Cégünk évek óta készít meghívókat esküvőre, születésnapra, rendezvényekre profi kivitelezéssel, korrekt áron, rugalmas hozzáállással, rövid és pontos határidővel.
A meghívókat felsőkategóriás kreatív kartonokra (curious fehér gyöngyház, fehér arany, gold, stb.) készítjük, melyre a nyomatok a legmodernebb digitális nyomda technikával kerülnek, melynek az eredménye tű éles betűk, káprázatos színek.

Az esküvői meghívókat 3 standard méretben készítjük, rengeteg mintával és színben, természetesen egyedi méretű és kivitelezésű elképzeléseket is megvalósítunk.
A meghívók is standard méretei (C6 145x100, LA4 100x210 és 135x135mm négyzet) alakú meghívó.
A standard méretű esküvői meghívókhoz, igény szerint a meghívó anyagával megegyező borítékot is tudunk biztosítani.
Az oldalon található esküvői meghívók  színei, motívumai , díszítései szabadon variálhatóak, hogy a számotokra legmegfelelőbbet illetve az esküvői dekorációval leginkább harmonizáló meghívót tudjátok összeállítani mind motívum  és  színvilágban életetek egyik legfontosabb napjára.  A díszítés nélkül látható meghívókat kérhetitek  szalaggal, swarovszkival illetve ugyan így a szalagos meghívókat is más színnel vagy díszítés nélkül.
A meghívók árai  a képeken látható komplett kész termékre vonatkoznak rejtett költséget nem tartalmaznak, magába foglalják az alapanyagot, nyomtatást, hajtást, díszítést.
Az oldalon látható esküvői meghívókat élőben is megtekinthetitek, 4026 Debrecen, Bethlen utca 34. alatti üzletünkben H-P: 9.00 - 18.00-ig