Esküvői meghívók

A meghívókat  felsőkategóriás kreatív kartonokra( curious fehér gyöngyház, fehér arany, gold, stb.) készítjük,  melyre a nyomatok a legmodernebb digitális nyomda technikával kerülnek, melynek az eredménye  tű éles betűk , káprázatos színek.
Az esküvői meghívókat 3 standard méretben készítjük ,  rengeteg  mintával  és színben , természetesen  egyedi méretű és kivitelezésű elképzeléseket is megvalósítunk.

A meghívók is standard méretei (C6 145x100, LA4 100x210 és 135x135mm négyzet) alakú meghívó.
A standard méretű esküvői meghívókhoz, igény szerint a meghívó anyagával megegyező borítékot is tudunk biztosítani.
Az oldalon található esküvői meghívók  színei, motívumai , díszítései szabadon variálhatóak, hogy a számotokra legmegfelelőbbet illetve az esküvői dekorációval leginkább harmonizáló meghívót tudjátok összeállítani mind motívum  és  színvilágban életetek egyik legfontosabb napjára.  A díszítés nélkül látható meghívókat kérhetitek  szalaggal, swarovszkival illetve ugyan így a szalagos meghívókat is más színnel vagy díszítés nélkül.
A meghívók árai  a képeken látható komplett kész termékre vonatkoznak rejtett költséget nem tartalmaznak, magába foglalják az alapanyagot, nyomtatást, hajtást, díszítést.

Az oldalon látható esküvői meghívókat élőben is megtekinthetitek,  4026 Debrecen, Bethlen utca 34. alatti üzletünkben H-P: 9.00 - 18.00-ig

Az esküvői meghívó rendelés menete

Amennyiben sikerült oldalunkról nektek tetsző meghívót találni, küldjétek el a meghívó melletti sorszámot a Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címre vagy keressetek meg személyesen a Debrecen, Bethlen utca 34. alatti üzletünkben. Amennyiben a kiválasztott esküvői meghívót, más színnel, vagy másik meghívón található mintával, díszítéssel szeretnétek ezt is írjátok le az e-mailben,  és a Ti elképzelésetekhez alakítjuk a meghívótokat.
Küldjétek el az általatok kiválasztott idézetet és meghívó szöveget.
Az e-mailben a gyorsabb kommunikáció illetve esetleges kérdés tisztázása érdekében egy telefonos elérhetőséget adjatok meg.
Mi igényeiteknek megfelelően beszerkesztjük a meghívót, melyet digitális formában átküldünk Nektek ellenőrzés (szín, szöveg, elhelyezés) céljából, amennyiben a digitális minta megfelelő e-mail-en vagy telefonon jelezzetek vissza és elkészítjük az esküvő meghívótok valódi mintáját, melyet üzletünkben átvehettek, illetve vidéki ügyfeleink részére postázzuk a minta példányt.
A minta meghívó elfogadása után adjátok le megrendeléseteket.
A kész meghívókat üzletünkben (Debrecen, Bethlen utca 34.) alatt személyesen vehetitek át vagy vidéken élőknek az ország bármely pontjára futárszolgálattal kézbesítve juttatjuk el, melynek díját 20.000Ft feletti  rendelés esetén mi állunk.