Plasztikus betűk

Vállaljuk dekoráció készítését plasztikus betűből bármilyen méretben, színben (lehetőség van RAL és Pantone színekre), kül- és beltérre egyaránt. A tervezés, amennyiben az anyagot mi készítjük el 2500.- óránként, de adott esetben egyedi megállapodás tárgyát képezheti. A helyszínre történő kiszállás, felmérés Debrecen város határain belül 2000.-, a város határain kívül további 60.-/km.

A plasztikus betűket lépésálló polisztirol habból vágjuk mérettől függő vastagságban (2,5-6 cm betű mélység) a vágott betűket kültéri műgyantás tikkurila festékkel színezzük.

A plasztikud felirat elkészítésére + igény szerint felhelyezésére kérjen árat e-mail címünkön, a méretek, szöveg megadásával vagy látványterv küldéssel.

A fájlokat e-mailben, CD-n, Pendrive-on stb. tudjuk fogadni. A formátum vektoros cdr(corel), eps vagy ai(photoshop), pdf.  A Corel-es állományok esetén kérjük, hogy a fontproblémák megelőzése érdekében görbézze le az elkészült tervet (Arrange - Convert to curves vagy Ctrl+Q), vagy hozza el a készítéshez használt fontot/fontokat.